26 July 2014

Would You Rather? The Beauty Blogger Tag!

I am taking a break from my Power Point Presentation which is due this coming Tuesday.  So, I thought why not I do a Beauty Tag, yea? I love watching my YouTubers doing such tags. So, I have decided to pick on these questions..... Tadaaaaaa

1.  Would you rather lose all of your mascaras, eyeliners, lipsticks and lip glosses OR lose all of your palettes and eye shadows?

ans:  Hmm... I love mascaras, eyeliner, lipsticks & all my eye shadow palettes haha.. But if I have to choose either one, I would rather lose... it has to be my eye shadow palettes :(((((

2.  Would you rather chop off your hair OR never be able to cut it again?

ans:  That is indeed not a hard question to answer cuz I used to have a long thick hair till I chopped them off early this year :P

3.  Would you rather have a coral OR a pink cheek?

ans:  Pink Pink Pink Pink!!  hehe  

4.  If you had $1000 to spend, would you rather buy clothes OR makeup?

ans:  Another hard one!! I love both, really? Although I hardly post any OOTD picture of me but truthfully, I love both! Arghhh!! I guess I will spend it on MAKEEEEEUPPPPP big time lol.

5.  Would you rather apply lipsticks as eyeliner OR eyeliner as lipstick?

ans:  Lipstick as eyeliner, maybe? hahaha

6.  Would you rather only shop at MAC or Sephora?

ans:  I have shopped at Sephora heaps of time whenever I travel to Singapore and MAC has a counter in Sephora itself so I will choose Sephora because I can kill two birds at one go? hehe

7.  Would you rather only use one eye shadow color OR one lip color for the rest of your life?

ans:  One lip color for the rest of my life, I reckon? haha

8.  Would you rather wear winter clothes in summer OR summer clothes in winter?

ans:  Summer clothes in winter :)

9.  Would you rather have a dark nails OR bright nails all year round? 

ans:  I would rather have a dark nails all year round.

10.  Would you rather give up your favorite lip product OR your favorite eye product?

ans:  I would rather give up on my favorite eye product.

11.  Would you rather only be able to wear your hair in a ponytail OR a messy bun? 

ans:  When I had my long hair,  I love to put my hair on a messy bun.  I am not a sleek person. I am more of a homeless person lol ( jk jk )... Neh, what I am trying to say is... I prefer the messy than sleek/sharp look :) 

12.  Would you rather never be able to paint your nails again or never use lip gloss?  

ans:  Never to use lip gloss!  I am not a lip gloss person. I hate when there's a wind and my hair will stuck on my lip. Gosh! Its super annoying!!

13.  Would you rather shave your eyebrows and have none at all OR sharpie them in everyday?

ans:  I would rather shave my eyebrows and have none lol. Yerp!! I am that lazyyyyyy when comes to eyebrow.  Why do we even have eyebrows? lol.  It is just making my life even harder cuz I need to go maintain it by doing threading & the place I do threading is pretty far... opppssyyy, Maybe not that far... I am just making excuses lol  

14.  Would you rather live without makeup or nail polish?

ans:  I would rather live without NAIL POLISH!! Nail polish is such a difficult regime to maintain. lol. I am a rough person by nature.  The only nail polish I can survive having it on for 2 weeks++ is Shellac Nail :)) 

You know how sometimes you want to blog but you kinda stares at your PC/Laptop screen?  That's me!

So, doing a beauty tag questions and tagging other beauty/fashion bloggers is a good way of getting to know each other better? Yes? No? Well,  I say YES, because I believe so :)

Have a great weekend peeps :)